Asansör randımansız... | MERSİN MOZAİK

Asansör randımansız...

Asansör randımansız... mersinmozaik.com

Çevre sakinleri, "Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ediyoruz. Ancak onca masraf edilen asansör, üç gün çalışırsa beş gün çalışmıyor. teknolojinin alabildiğince geliştiği ortamda asansörün randımansız çalışmasına anlam veremiyoruz. Bu asansör enegelli ve yaşlılarımız için hayati önem taşıyor. Şehidimizin ismini taşıyan üstgeçitteki asansör düzen tutmazsa ayıp ve  yapılan masrafa yazık olur. İlgililerin sorunu  bir an önce çözmesini istiyoruz..."

Vatandaşların yoğun talebi üzerine Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Kara Pilot Teğmen Fatih Kaban Üstgeçidine kurulan asnasörün düzenli çalışmadığı bidirildi.

Asansörün özelikle dengelli ve yaşlılar için hayati önrm taşıdığını belirtern çavra sakinleri, teknolojinin alabildiğine geliştiği süreçte asansörün randımansız çalışmasına anlam veremediklerini belirten çevre sakinleri," Öncelikle sesimiz kulak verip asansörün kurulmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e teşekkür ediyoruz. Ancak onca masraf edilen asansör, üç gün çalışrsa beş gün çalışmıyor. teknolojinin alabildiğince geliştiği ortamda asansörün randımansız çalışmasına anlam veremiyoruz. Bu asansör enegelli ve yaşlılarımız için hayati önem taşıyor. Şehidimizin ismini taşıyan üstgeçitteki asansör düzen tutmazsa ayıp ve  yapılan masrafa yazık olur. İlgililerin sorunu  bir an önce çözmesini istiyoruz..."şeklinde konuştular.