A. Galip Özkan’dan teşekkür... | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan’dan teşekkür...

A. Galip Özkan’dan teşekkür... mersinmozaik.com

Sosyaldemokrat bakış açısının ülkenin demokrasi ve sosyal yaşamına geniş açılım getirdiğini belirten Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı AGalip Özkan, farklı konularda benzer etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi.

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi’nin geçtiğimiz cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdiği, "Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Sosyal Demokrasi ve Ülkemizin Geleceği ”konulu panele gösterilen ilgiden memnunluk duyduğunu ifade eden A. Galip Özkan, konuşmacılar ve kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara teşekkür etti.

Sosyaldemokrat bakış açısının ülkenin demokrasi ve sosyal yaşamına geniş açılım getirdiğini vurgulayan Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, farklı konularda benzer etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi.

Mersinmozaik.com'a değerlendirmede bulunan Özkan,"Ülkemiz özellikle ekonomik ve politik yönden zor bir dönemeçte. Bu sıkıntıları ayrışarak değil, bütünleşip paylaşarak aşabiliriz. Demokrasi ve adil gelir dağılımı ekseninde şekillenen sosyaldemokrat anlayışın rehberliğinde bunalımları atlatacağımıza inanıyoruz. Panelimize konuşmacı olarak katılan Önceki Genel Başkanlarımızdan Murat  Karayalçın'ın 1989-1993 yılları arasında yürüttüğü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı sırasında yaptığı atılımlar hafızalardan silinmedi. Uzağa gitmeye gerek yoktur Mersin'deki Belediye Başkanlarımızın, asfalt, yol ve su gibi rutin hizmetlerin dışına çıkıp kentten kırsal kesime kadar uzanan eğitim, kadınlar ve çiftçitçilere verilen destekler, kültür-sanat etkinliklerini yaşama geçirmeleri sosyaldemokrat anlayışın kazandırımlarıdır. Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi olarak, tüm sıkıntıların aşılması için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.

Panelimizde değişik konularda bizleri bilgilendiren Genel Başkanımız Sami Doğan, Prof. Dr. Mert Aktaş, Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, Genel Başkanımız Murat Karayalçın ve katılımcılara sonsuz teşekkür ediyoruz..."görüşlerini dile getirdi.