Elektrikli bisiklete yönelim... | MERSİN MOZAİK

Elektrikli bisiklete yönelim...

Elektrikli bisiklete yönelim... mersinmozaik.com

Otomobil sahipleri motosiklete, motosikletçiler ise elektrikli bisikletlere geçiş yaparken, elektrikli bisitlet fiyatları 6.000-50.000 lira arasında seyrediyor...

Yakıt, parça ve tamirat fiyatlarındaki artış tasarrufa yönelen vatandaşları farklı tercihlere yöneltiyor.

Otomobil sahipleri motosiklete, motosikletçilerin ise elektrikli bisikletlere geçiş yapıtığı bildirildi.

Elektrikli bisitlet fiyatları 6.000-50.000 lira arasında seyrediyor.

Kamuoyuna yansıyan verilere göre yaklaşık 175 bin motosikletin tırafikte seyrettiği Mersin'de, motosiklet satışlarında düşüş, bisiklette artış olacağı savunuluyor. 

Konuyla ilgili görüşünü aldığımız yaklaşık yarım asırlık motosiklet tamircisi İsa Nazlıgül, havanın soğuması nedeniyle işlerde düşüş yaşandığını belirterek,"Motosiklet sezonu mevsim olarak kapaandı. kimse mecbur kalmadıkça aracını dışarıya çıkarmıyor. Motosiklet edinmek güçleşti. Orta halli elektrikli bisiklet bile yaklaşık 15 bin lira. Özetle ekonomik sıkıntı bizleri daha çok etkiledi. Yakıt ve parça fiyatlarındaki vatandaşı tasarrufa yöneltiyor. Otomobil sahipleri motosiklete, motosikletçilerse elektrikli bisiklete geçiş yapıyor. Biz birkaç markanın servis hizmetini yürütmemize karşın işler tatminkar değil. Dileğimiz ekonomideki kötü gidişatın bir an önce sona ermesi..."şeklinde konuştu.