SDD Genel Başkanı Sami Doğan,” Toplumdaki bütün eşitsizliklere karşı çıkacağız…” | MERSİN MOZAİK

SDD Genel Başkanı Sami Doğan,” Toplumdaki bütün eşitsizliklere karşı çıkacağız…”

SDD Genel Başkanı Sami Doğan,” Toplumdaki bütün eşitsizliklere karşı çıkacağız…” mersinmozaik.com

Doğan,”Biz Sosyal Demokratlar, bugün var olan anti-demokratik yönetime ve tek adam rejimine karşı korkmadan, yılmadan, umudu örgütleyerek mücadeleye devam edeceğiz…”

Sosyal Demokrasi Derneği Genel Başkanı Sami Doğan, hayallerin gerçekleşmesi için 14 Mayıs seçimlerinin fırsat olduğunu bildirdi.

Doğan yaptığı açıklamada Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Sosyal Demokrasinin temsilcisi Cumhuriyet Halk Partisi’ni destekleme kararı aldıklarını belirterek,”14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimler demokrasinin geleceği için büyük önem taşıyor. Bu seçimler sonucunda Türkiye'de laik, demokratik ve sosyal hukuk devletinin güçlendirilmesini ve ülkemizin bağımsızlığının korunmasını gerçekleştireceğiz.

Toplumdaki bütün eşitsizliklere karşı çıkacağız.

Hukuk, eğitim, sağlık ve ekonomi politikalarında, çağdaş, katılıcı politikaların hayata geçirilmesini sağlayacağız.

Kısacası, sosyal demokratlar olarak, eşitlik, özgürlük, adalet, dayanışma ve doğayı koruyan bir anlayışın hayata geçirildiği bir Türkiye hayal ediyoruz.

Bu hayali gerçekleştirmek için önümüzde bir fırsat var, 14 Mayıs 2023 genel seçimleri.

Sosyal Demokrasi Derneği olarak bu seçimlerde Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlunu ve Milletvekili Genel Seçimlerinde ise Sosyal Demokrasinin temsilcisi Cumhuriyet Halk Partisi’ni desteklemeyi kararlaştırdık.

Biz Sosyal Demokratlar, bugün var olan anti-demokratik yönetime ve tek adam rejimine karşı korkmadan, yılmadan, umudu örgütleyerek mücadeleye devam edeceğiz…”görüşlerini dile getirdi.

Diğer yandan Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, Genel Merkezin kararı doğrultusunda çalışmalara başladıklarını söyledi.