A.Galip Özkan, ”Ön seçim parti tabanını harekete geçirecektir…” | MERSİN MOZAİK

A.Galip Özkan, ”Ön seçim parti tabanını harekete geçirecektir…”

A.Galip Özkan, ”Ön seçim parti tabanını harekete geçirecektir…” mersinmozaik.com

Özkan, "Her anlamda geniş potansiyele sahip Toroslar’ı Mersin’in gözbebeği yapmalıyız. CHP’nin Toroslardaki gücünü ortaya koyacağız. Tüm üyelerle yapılacak önseçim parti tabanını harekete geçirecektir. Parti içi demokrasi ve katılımcılığın yanındayım...”

2023 yerel seçimlerinde CHP'den Toroslar Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, CHP'nin Toroslar'daki gücünü ortaya koyacaklarını söyledi.

Tüm üyelerle yapılacak ön seçimin parti tabanına hareketlilik getireceğine dikkat çeken Özkan, “Küreselleşen dünyada insanlar artık nerede ne yapıldığının farkında. Modern bir kentte yaşamak istiyorlar. Toplumu vaatler değil somut hizmetler ilgilendiriyor. Doğup yetiştiğim Toroslar benim ailem; her anlamda geniş potansiyele sahip Toroslar'ı Mersin’in gözbebeği yapmalıyız. CHP’nin Toroslardaki gücünü ortaya koyacağız. Tüm üyelerle yapılacak önseçim parti tabanını harekete geçirecektir. Parti içi demokrasi ve katılımcılığın yanındayım...” şekilde konuştu.