A. Galip Özkan temaslarını sürdürüyor... | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan temaslarını sürdürüyor...

A. Galip Özkan  temaslarını sürdürüyor... mersinmozaik.com

Özkan, "Cumhuriyet Halk Partisi, günün ihtiyaçları doğrultusunda bürolarda oluşturulan misyon partileriyle bir tutulmamalıdır. Temeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’ne uzanan Partimiz birkaç gün sonra ikinci yüzyılına girecek. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi varken karamsarlığa düşmek teslimiyetçiliktir. Birlik beraberlik içinde tüm güçlükleri aşacağımıza inanıyoruz..."

2024 yerel seçimlerine yönelik hazırlıklarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkanı aday adayı A. Galip Özkan, tüm olumsuz koşullara karşın karamsarlığa düşmemek gerektiğini söyledi.

Devam eden Cumhuriyeti Halk Partisi ilçe kongrelerini, Sivil Toplum Örgütlerinin etkinliklerine katılıp yakından izleyerek vatandaşlarla temaslarını sürdüren Özkan, birlik beraberlik içinde tüm güçlüklerin aşılacağını  vurgulayarak, "Biz zaten toplumla içiçeyiz, gidişatı yakından takip ediyoruz. Kent merkezi ve kırsalda görüşmelerimiz devam ediyor. Partililer ve vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Seçim sonrası oluşan yılgınlığın yerine umudun tohumladığını görmek memnunluk verici. Her şeyden önce köklü bir kuruluşa sahibiz; devlet kuran Cumhuriyet Halk Partisi, günün ihtiyaçları doğrultusunda bürolarda oluşturulan misyon partileriyle bir tutulmamalıdır. Temeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’ne uzanan Partimiz birkaç gün sonra ikinci yüzyılına girecek. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi varken karamsarlığa düşmek teslimiyetçiliktir. Birlik beraberlik içinde tüm güçlükleri aşacağımıza inanıyoruz..." görüşlerini dile getirdi.