CHP’li Ömür’den soruşturma çağrısı... | MERSİN MOZAİK

CHP’li Ömür’den soruşturma çağrısı...

CHP’li Ömür’den soruşturma çağrısı... mersinmozaik.com

Ömür, "Tamamen siyasi saiklerle atadıkları liyakatsiz milli eğitim müdürünün, devlet memuru olduğunu unutup, teşekkür için AKP İl Başkanlığı’na gitmesi şaşırtıcı değil, ama kabul edilebilir de değil.. İlimizde devleti, milleti, halkı temsil eden ve memurların amiri konumunda olan Mersin Valisi’ne, bu memurlar hakkında soruşturma açması için çağrı yapıyorum."

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Koral Ömür, Tarsus Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Mustafa Anteplioğlu'nun AKP'yi ziyaret etmesine tepki gösterdi. 
Mersin Valisi'ni ilgili konu hakkında soruşturma açmaya çağıran Ömür, yaptığı açıklamada, "Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Anteplioğlu 40 okul müdürünü yanına alıp AKP İl Başkanlığı’nı ziyarete gitmiş; bir de resim paylaşmış. 
Tamamen siyasi saiklerle atadıkları liyakatsiz milli eğitim müdürünün, devlet memuru olduğunu unutup, teşekkür için AKP İl Başkanlığı'na gitmesi şaşırtıcı değil, ama kabul edilebilir de değil...
İlimizde devleti, milleti, halkı temsil eden ve memurların amiri konumunda olan Mersin Valisi’ne, bu memurlar hakkında soruşturma açması için çağrı yapıyorum.
"görüşlerini dile getirdi.