NİVGÖZ Hastanesi’nden başarılı operasyonlar… | MERSİN MOZAİK

NİVGÖZ Hastanesi’nden başarılı operasyonlar…

NİVGÖZ Hastanesi’nden başarılı operasyonlar… mersinmozaik.com

Mersin NİVGÖZ Hastanesi, son teknoloji ekipmanlar ve uzman kadrosuyla katarakt ameliyatlarında üstün başarılara imza atıyor. Hastanenin deneyimli doktorlarından Op. Dr. Recep Kaleci, uzman ekip ve modern cihazlarla donatılmış ameliyathaneleri sayesinde katarakt da dahil her türlü göz sağlığı sorununa etkin çözümler  sunuyor…

 

NİVGÖZ Hastanesi, her yaş grubundaki hastalar için göz sağlığı alanında uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi altyapısıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Op. Dr. Kaleci, gazetemize yaptığı açıklamada; katarakt şikayetiyle NİVGÖZ Hastanesi’ne başvuran hastalara sundukları hizmetleri, “Bulanık görme, gözde ağrı ve sulanma gibi rahatsızlıkları olan hastalarımıza göz merceği yerleştirme ameliyatı yaparak sağlıklı görmelerini sağlıyoruz. Bu ameliyat, göz sağlığı açısından son derece önemlidir…” diyerek özetledi. 

Op. Dr. Kaleci, göz merceği yerleştirme ameliyatının sadece görme problemlerini çözmekle kalmadığını, aynı zamanda hastaların yaşam kalitesini de büyük ölçüde artırdığını belirterek, ameliyatla birlikte gözdeki bulanıklığın giderildiğini ve hastaların tekrar net bir şekilde görebildiğine dikkat çekti.

Op. Dr. Kaleci,  katarakt ameliyatının ardından hastaların gözdeki şikayetlerinin hızla sona erdiğini ve başarılı sonuçların hastane için de bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Op. Dr. Kaleci, ameliyatın teknik detaylarına da değinerek, vitrektomi adı verilen işlemin önemini, “Vitrektomi, gözün arka kısmında yer alan vitre jeli ve retina üzerinde, özel aletler yardımı ile yapılan bir ameliyattır. Bu işlem sırasında 1 mm’den küçük kesiler açılarak göz içine girilir ve hastanın görme problemleri çözülür. Ameliyatın başarıyla sonuçlanması, hastanın tekrar sağlıklı bir şekilde görmeye başlaması bizim için mutluluk verici.”diyerek paylaştı.

Son aylarda yüzlerce katarakt ameliyatını başarıyla gerçekleştirdiklerini belirten Op. Dr. Recep Kaleci, NİVGÖZ Hastanesi’nin uzman ekibi ve modern cihazlarla donatılmış ameliyathaneleri sayesinde her türlü göz sağlığı sorununa etkin çözümler sunduklarını söyledi. Kaleci, “Biz büyük bir göz sağlığı ailesiyiz. Hastalarımızın NİVGÖZ Hastanesi’nden memnun ayrılmaları bizleri de çok mutlu ediyor. Sağlıklı görmelerine kavuşmalarına vesile olmak, en büyük ödülümüz.” dedi.

Op. Dr. Recep Kaleci son olarak ameliyatın genellikle lokal anestezi altında gerçekleştirildiğini ve hastaların hızlı bir iyileşme süreci geçirdiklerini belirterek, katarakt tedavisinin görme bozukluklarını düzeltmede son derece etkili bir yöntem olduğunu sözlerine ekledi.