CHP’li gençlerden anlamlı eylem… | MERSİN MOZAİK

CHP’li gençlerden anlamlı eylem…

CHP’li gençlerden anlamlı eylem… mersinmozaik.com

Halkın sobasında elektrik, doğalgaz faturaları, kira kontratları, işsiz gençlerin diplomaları ve KPSS sonuç belgeleri yakıldı...

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Gençlik Kolları üyeleri, Kemal Kılaçtaroğlu’nun elektrik zammına dönük tutumuna paralel eylem yaptılar.

Parti binası önünde buluşan gençler, hayat pahalılığı ve ülkedeki kamuoyunun dikkatini çekmek adına sobalı eylem düzenledi.

CHP’li gençler yakılan sobaya elektrik-doğalgaz faturaları, kira kontratları, işsiz bulamayan gençlerin diplomaları, KPSS sonuç belgelerinin yanı sıra pazar fileleri atıldı.

Zam eksenli güncel olaylara değinen CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer özetle, “Saraydakiler buraya bakın, halkın partisinin önünde kurulan halkın sobasında zam ve işsizlik belgeleri yakılıyor. Bu sobayı, geldiğiniz yeri ve halkı ne çabuk unuttunuz? Pazarda yangın var. Fiyatlar el yakıyor. Mutfakta yangın var. Vatandaş tüp alamıyor. Faturalarda yangın var. Gençlerin yüreklerinde yangın var. O çok övündüğünüz üniversitelerinizden aldıkları diplomalar gençlerin iş bulmasına yaramıyor. Kimse gidişatta memnun değil. Öğrenci, çalışan işsiz,  esnaf,  kiracı, ev sahibi yani kimse memnun değil…” görülerini dile getirdi.