A.Galip Özken,”Demokrasi şölenimize bekliyoruz…” | MERSİN MOZAİK

A.Galip Özken,”Demokrasi şölenimize bekliyoruz…”

A.Galip Özken,”Demokrasi şölenimize bekliyoruz…” mersinmozaik.com

Ülkenin içinden geçtiği sıkıntılı sürecin birlik ve beraberliği zorunlu kıldığını vurgulayan Sosyal Demokrasi Derneği’nin uzlaşı başkan adaya A.Galip Özkan, paylaşımcı tutumuyla güven veriyor…

Bugün saat 14.00'de Akel İş Merkezi'nde  gerçekleştirilecek olan Sosyal Demokrasi Derneği'nin genel kurulunda uzlaşı başkan adayı olarak katılan A.Galip Özkan, yapılacak ilk seçimlerde halktan yana birlikteliğin zafere ulaşacağını söyledi.

Mersinmozaik.com'a değerlendirmede bulunan yılların sosyaldemokrat emektarı A Galip Özkan,"İçinden geçtiğimiz süreç çekişme ve ayrılık tartışmalarına girilmeyecek ölçüde sıkıntılı. En ufak sekter tavır telafisi olmayan kayıplara neden olabilir. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik, sosyal ve siyasal çalkantılar ancak sağduyuyla asılabilir. Biz Mersin'de sorumluluğumuzu yerine getirmekte kararlıyız. Bugün gerçekleştireceğimiz genel kurulumuz kararlılığımızın göstergesidir. Bana güven duyan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Siz yokken bir eksiğiz  Demokrasi Şölenimize tüm sosyaldemokratları katkı sunmaya çağırıyorum..."görüşlerini dile getirdi.