A.Galip Özkan,” İçi boşaltılan kavramlara işlerlik kazandıracağız…” | MERSİN MOZAİK

A.Galip Özkan,” İçi boşaltılan kavramlara işlerlik kazandıracağız…”

A.Galip Özkan,” İçi boşaltılan kavramlara işlerlik kazandıracağız…” mersinmozaik.com

A.Galip Özkan,"Sosyal Demokrasi Derneği olarak demokrasiye güç katacağız. Her ilçe, mahalle, köy, kısacası her yerleşim biriminde Sosyal Demokrasi Derneği’nin bir başvuru adresi olacak. Nitelik ve nicelik olarak çoğalacağız..."

Geçen hafta sonu yapılan kongrede oybirliğiyle Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şube Başkanlığı’na seçilen A.Galip Özkan, yeni seçilen arkadaşlarla birlikte hizmet için yola çıktıklarını söyledi.

MersinMozaik.Com’a değerlendirmede bulunan A.Galip Özkan, eski yeni yönetim ayırmaksızın hep birlikte demokrasiye katkı sağlamak için çalışacaklarını belirterek,”Tüm dünya da olduğu gibi ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Pandemi koşullarlı, ekonomik, sosyal ve siyasal gelişmeler toplum yaşamını olumsuz yönde etkiliyor. Doğal olarak başta demokrasi ve paylaşım olmak üzere bazı kavramların içi boşaltıldı, eski, yeni yönetim ayırmaksızın çalışmalarımız iyi ve güzel ekseninde ilgili kavramlara işlerlik kazandırmak yönünde şekillenecek. Sosyal Demokrasi Derneği olarak demokrasiye güç katacağız. Her ilçe, mahalle, köy, kısacası her yerleşim biriminde Sosyal Demokrasi Derneği’nin bir başvuru adresi olacak. Nitelik ve nicelik olarak çoğalacağız. En büyük güç, örgütlü olandır. Pandemi koşulları nedeniyle Dernek Merkezinde gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzu, bir dahaki sefere dostlarımızın da katılımıyla daha geniş ortamda yapacağız. Sosyaldemokrasiye gönül veren tüm dostları birlikte hizmet etmeye çağırıyoruz…”görüşlerini dile getirdi.