A.Galip Özkan temaslara başladı... | MERSİN MOZAİK

A.Galip Özkan temaslara başladı...

A.Galip Özkan temaslara başladı... mersinmozaik.com

A. Galip Özkan,"Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Gönlümüz ve derneğimiz herkese açık. İlerleyen günlerde belirleyeceğimiz program kapsamında kırsal kesime de yönelecegiz. Her yerleşim biriminde Sosyal Demokrasi Derneği’nin bir başvuru adresi olacak..."

Geçtiğimiz günlerde Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi başkanlığına seçilen A. Galip Özkan temaslarına başladı.
Sosyaldemokrat çevreleri kendilerine destek vermeye davet eden Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.
A. Galip Özkan'ın ziyaretinden memnun olduklarını belirten CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, Sosyal Demokrasi Derneği'nin Mersin'de atılım yapacağına inandığını söyledi.
Hedeflerinin birlik beraberlik içinde çalışarak Mersin'de sosyaldemokrasiye güç katacaklarını vurgulayarak,"Sosyal Demokrasi Derneği'ne uzlaşı adayı olarak başkan seçildim. Bir uçtan temaslara başladık. Her gittiğimiz yerde dostlarımızı birlikte çalışmaya davet ediyoruz. Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Gönlümüz ve derneğimiz herkese açık. İlerleyen günlerde belirleyeceğimiz program kapsamında kırsal kesime de yönelecegiz. Her yerleşim biriminde Sosyal Demokrasi Derneği'nin bir başvuru adresi olacak..." görüşlerini dile getirdi.