Sosyal Demokrasi Derneği atakta... | MERSİN MOZAİK

Sosyal Demokrasi Derneği atakta...

Sosyal Demokrasi Derneği atakta... mersinmozaik.com

Silvil toplum örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten A. Galip Özkan, Sosyal Demekrası Derneği’ni daha etkin kılmak için çalışmaların aksatılmadan devam edeceğini söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi, kurumlar arası ilişkileri geliştirmek adına temaslarını sürdürüyor.
Beraberindeki heyetle Türkiye Emekliler Derneğin Mersin Şubesini ziyaret eden Ali Galip Özkan,  Başkan Cemal Akbudak' la görüş alışverişinde bulundu.
Silvil toplum örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu vurgulayan  A. Galip Özkan, "İki yılı aşkın süreden beri devam eden Pandemi sürecinde ilişkilere her konuda sıcaklığını kaybetti. Sosyal Demokrasi Derneği olarak biz de etkilendik. Bilindiği gibi genel kurulumuzu gerçekleştirip yeni yönetimi belirledik. Bir uçtan temaslara başladık. Sivil toplum örgütleri demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Bugün Emekliler Derneğin Mersin Şube Başkanı Cemal Akbudak'ı ziyaret edip görüştük. Sosyal Demokrasi Derneği'ni daha etkin kılmak için çalışmalarımız aksatılmadan devam edecek..."dedi.