A. Galip Özkan, ”Sivil toplum örgütleri demokrasinin vazgeçilmezidir…” | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan, ”Sivil toplum örgütleri demokrasinin vazgeçilmezidir…”

A. Galip Özkan, ”Sivil toplum örgütleri demokrasinin vazgeçilmezidir…” mersinmozaik.com

Önceki ve yeni yönetim ayırmaksızın söz verdiği gibi ortak çalışma yürütülmesine özen gösteren A.Galip Özkan, hedeflerinin demokrasiye katkı sağlamak olduğunun altını çizdi.

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi’nin olağan genel kurulunda uzlaşı adayı olarak başkan seçilen A.Galip Özkan, temas ve görüşmelerini sürdürüyor.

Önceki ve yeni yönetim ayırmaksızın söz verdiği gibi ortak çalışma yürütülmesine özen gösteren A.Galip Özkan, hedeflerinin demokrasiye katkı sağlamak olduğunun altını çizdi.

Sosyal Demokrasi Derneği’nin fikir üretip öneri sunduğunu vurgulayan A.Galip Özkan Merisinmozaik.com’a yaptığı açıklamada,”Arkadaşlarla yaptığımız değerlendirmede bir yol haritası çıkardik. Söz verdiğimiz gibi önceki ve mevcut yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Bizim fikirlere ihtiyacımız var. Ayrıca dernek üyesi olmayan arakaşların da görüş ve önerilerini dikkate alırız. Her görüş bir penceredir Hedefimiz, ekonomik, sosyal ve siyasal yönden içinden geçtiğimiz sıkıntılı süreçte demokrasiye katkı sağlamak. Yurt genelinde örgütlü olan Sosyal Demokrasi Derneği, fikir üretip kamuoyuyla paylaşarak öneri sunar. Biz de Mersin’de demokrasinin vazgeçilmez unsuru sivil toplum örgütlerinin haklı etkinliklerine destek veriyoruz. Genel kurulun üzerinden kısa süre geçmesine karşın gelişmeler olumlu. Demokrasi bayrağını Mersin’in her köşesinde dalgalandırmayı amaçlıyoruz. Daha önce de belirttiğim gibi her yerleşim biriminde Sosyal Demokrasi Derneği’nin bir temsilci ve adresi olacak…”görüşlerini dile getirdi.